Топ-100
Back

ⓘ Karen Dotrice, född 9 november 1955 på Guernsey, Kanalöarna är en brittisk skådespelare. Hon är dotter till skådespelaren Roy Dotrice. Dotrice har bland annat m ..




Karen Dotrice
                                     

ⓘ Karen Dotrice

Karen Dotrice, född 9 november 1955 på Guernsey, Kanalöarna är en brittisk skådespelare. Hon är dotter till skådespelaren Roy Dotrice. Dotrice har bland annat medverkat i Mary Poppins, Herrskap och tjänstefolk och Mary Poppins kommer tillbaka.

                                     

1. Filmografi i urval

  • 2018 – Mary Poppins kommer tillbaka
  • 1974 – Napoleon and Love Miniserie
  • 1967 – Röda skogens hemlighet
  • 1974 – Bellamira TV-film
  • 1976 – Dickens of London TV-serie Miniserie
  • 1964 – Mary Poppins
  • 1963 – Thomasinas äventyr
  • 1973 – A Picture of Katherine Mansfield TV-serie
  • 1975 – Herrskap och tjänstefolk TV-serie
  • 1978 – De 39 stegen